Taina copilariei PDF

Coperta Carte Taina copilariei

Iti doresti sa citesti cartea Taina copilariei publicata de editura Vremea? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Taina copilariei de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Taina copilariei

O noua carte de succes din seria foarte apreciata Maria Montessori””Taina copilariei”” este scrisa in trei parti, analizand copilul de la nastere si pana la perioada contactelor cu societatea. In ciuda intentiei, parintii sunt primii care actioneaza asupra dezvoltarii copilului ca o frana, in special in privinta ritualului de somn sau prin grija excesiva fata de incercarile de a merge a celui mic. Educatorul poate sa joace un rol benefic sau dimpotriva asupra evolutiei copilului, si, in sfarsit, aceasta carte vorbeste despre drepturile copilului – un termen foarte interesant si nou, mai ales in Romania….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.