Taci si inghite. De ce aproape tot ce ni s-a spus despre alimentatie este gresit PDF

  Coperta Carte Taci si inghite. De ce aproape tot ce ni s-a spus despre alimentatie este gresit

  Iti doresti sa citesti cartea Taci si inghite. De ce aproape tot ce ni s-a spus despre alimentatie este gresit scrisa de Tim Spector si publicata de editura Lifestyle? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Taci si inghite. De ce aproape tot ce ni s-a spus despre alimentatie este gresit chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Taci si inghite. De ce aproape tot ce ni s-a spus despre alimentatie este gresit

  Taci si inghite ne obliga sa punem sub semnul intrebarii toate dietele, tratamentele-minune, recomandarile oficiale sau etichetele nutritionale si ne indeamna sa regandim intreaga relatie cu alimentatia, care ar putea fi cel mai important medicament de care dispunem. Dar trebuie sa invatam cum s-o folosim cel mai bine, pentru sanatatea noastra si pentru viitorul planetei. Tim Spector este profesor de epidemiologie genetica la King’s College din Londra si consultant medical onorific la spitalele Guy’s si St Thomas. A obtinut numeroase premii in calitate de expert in medicina personalizata si microbiom intestinal si a publicat patru carti, inclusiv bestsellerul The Diet Myth. Este solicitat frecvent in emisiuni radio si TV din intreaga lume si a scris pentru Guardian, British Medical Journal si multe alte publicatii. Tim Spector este cercetatorul principal in echipa celui mai amplu proiect stiintific desfasurat cu participarea publicului, aplicatia Studiul simptomelor COVID. „ Una dintre cele mai clare si mai accesibile carti despre nutritie pe care le-am citit: reconfortant de lipsita de prejudecati, informativa si fara urma de reguli impuse de dietele in voga .” ( GUARDIAN ) „ O carte remarcabila (…) Intai, Spector iti azvarle pe geam pranzul bio, vegan sau ketogenic. Apoi iti arunca la cos si meniurile bogate in lipide si sarace in glucide, de tip Paleo, fara gluten sau fara lectine .” ( THE TIMES ) „ Aceasta carte ar trebui sa fie disponibila pe baza de reteta medical a.” ( LITERARY REVIEW ) „ Revolutia nutritionala este in plin avant, iar Tim Spector este unul dintre vizionarii care ne indruma . ” ( Yotam Ottolenghi, autorul bestsellerului Ottolenghi FLAVOUR ) In urma cercetarilor de pionierat efectuate, profesorul Tim Spector a fost uluit sa descopere cat de putine dovezi solide exista in sprijinul celor mai larg raspandite idei despre alimentatie. In capitole scurte, care demonteaza mituri, Taci si inghite dezvaluie de ce aproape tot ce ni s-a spus despre nutritie este gresit….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Taci si inghite. De ce aproape tot ce ni s-a spus despre alimentatie este gresit este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.