Tabloul PDF

Coperta Carte Tabloul

Iti doresti sa citesti cartea Tabloul publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Tabloul chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Tabloul

Cand Tommy si Tuppence o viziteaza pe batrana lor matusa intr-un azil de batrani, nu dau atentieprea mare nici motivelor ei de suparare, nici pacientei care se plange ca a fost otravita. La urmaurmelor, toti batranii sunt putin senili, isi spun ei. Insa cineva pomeneste de un copil care ar fi fostascuns in spatele unui semineu, iar dupa cateva saptamani matusa celor doi detectivi moare, lasandule mostenire un tablou care incepe sa o obsedeze pe Tuppence. Pornita in cautarea casei din tablou, se trezeste prinsa intr-o aventura periculoasa, in urma careia va descoperi intamplari vechi, povestidespre copii omorati si… o gramada de diamante….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.