Surorile Spring PDF

Coperta Carte Surorile Spring

Iti doresti sa citesti cartea Surorile Spring publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Surorile Spring chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Surorile Spring

Surorile Spring, de Anna Todd, o noua carte de dragoste de la autoarea seriei AFTER, #1 bestseller international si bestseller New York Times Surorile Spring – Meg, Jo, Beth si Amy – traiesc in baza militara din New Orleans. Desi au firi foarte diferite, cu un tata aflat in misiune in Irak si cu o mama care pare sa ascunda ceva, greutatile si temerile lor sunt aceleasi, toate straduindu-se sa-si croiasca un drum in viata. Sora cea mare, Meg, se va casatori cu un ofiter si va intra in lumea armatei, asemenea atator femei pe care le admira. Beth, cea care duce greul in familie, se teme sa plece de acasa, fiind convinsa ca nu va afla niciodata care ii este adevarata identitate. In schimb, Jo nu vrea decat sa plece: isi doreste o viata la New York si o cariera in jurnalism, care s-o ajute sa schimbe lumea. Amy, cea mai mica, le urmareste pe surorile ei si invata de la ele lectii esentiale despre viata Plin de romantism, umor si dramatism, Surorile Spring, o reinterpretare moderna a Micutelor doamne de Louisa May Alcott, transpune temele acestei povesti clasice – dragostea, razboiul, statutul social, adolescenta si familia – in limbajul secolului XXI.””Fanii loiali ai lui Todd, care au urmarit-o inca de cand scria fanfiction pe Wattpad, vor fi de-a dreptul fascinati de Surorile Spring.”” – BOOKLIST””Un roman captivant, care exploreaza relatiile dintre surori, prima iubire si problemele adolescentei. Inspirandu-se din povestea lui Alcott, Surorile Spring aduce un suflu nou si revigorant povestii, plasand-o in realitatea zilei de azi.”” – PUBLISHER’S WEEKLY””Todd este cel mai mare fenomen literar al generatiei sale.”” – COSMOPOLITANAnna Todd este autoarea seriei AFTER, bestseller New York Times. A fost dintotdeauna o cititoare impatimita si a inceput sa scrie pe Wattpad, AFTER devenind seria cea mai citita de pe aceasta platforma. Editia tiparita a aparut in 2014, a fost tradusa in peste 30 de limbi si s-a vandut in peste 8 milioane de exemplare in intreaga lume, ocupand primul loc…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.