Supersefi. Cum gestioneaza liderii exceptionali fluxul de talente – Carte PDF

  Coperta Carte Supersefi. Cum gestioneaza liderii exceptionali fluxul de talente - Carte

  Iti doresti sa citesti cartea Supersefi. Cum gestioneaza liderii exceptionali fluxul de talente – Carte scrisa de Sydney Finkelstein si publicata de editura ACT si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Supersefi. Cum gestioneaza liderii exceptionali fluxul de talente – Carte chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Supersefi. Cum gestioneaza liderii exceptionali fluxul de talente – Carte

  Supersefi: Cum gestioneaza liderii exceptionali fluxul de talente / Superbosses: How Exceptional Leaders Master the Flow of Talent de Sydney Finkelstein este cartea care te va ajuta sa intelegi prin ce se diferentiaza marii lideri de managerii traditionali. Cum gandesc, cum abordeaza relatiile interumane, cum traiesc, ce ii motiveaza si cum stiu ei insisi la randul lor sa ii motiveze pe cei din echipa lor, sunt doar cateva dintre intrebarile la care iti va raspunde aceasta carte, pentru scrierea careia autorul s-a documentat timp de 10 ani, intervievand peste 200 de supersefi si subordonati de-ai lor. Cartea te va convinge prin exemple concrete ca supersefii au mereu ceva in plus fata de managerii profesionisti si ca acel ceva este motivul pentru care exercita un efect puternic, unic si benefic asupra angajatilor. Afla care este acel ceva si devino si tu un supersef! Sydney Finkelstein este cel mai proeminent teoretician contemporan al leadershipului, fiind autorul a nu mai putin de 20 de carti (multe dintre ele bestselleruri) pe aceasta tema. Pasionat de leadership si strategie in afaceri, Finkelstein s-a pregatit temeinic in ambele domenii. Detine o diploma de la Universitatea Concordia, si-a finalizat studiile de master la London School of Economics si are un doctorat in Managementul Organizatiilor obtinut la Universitatea Columbia. In momentul de fata preda la Scoala de Afaceri „Tuck” din cadrul Universitatii Dartmouth si este director al Centrului pentru Leadership din din cadrul aceleiasi universitati. In 2007 a devenit membru al Academiei de Management. In calitate de expert in leadership si strategii de afaceri ofera consultanta unora dintre cele mai mari companii din lume, de la Boeing si General Electric la JPMorgan Chase si Deutcshe Bank si scrie articole pentru publicatii prestigioase precum Forbes sau BBC.com. Autorul exploreaza pe parcursul acestui volum modelele comportamentale ale celor mai eficienti sefi ai lumii, intorcand cu susul in jos cele mai bune practici traditionale de leadership si prezentand o noua paradigma pentru dezvoltarea talentului. „Supersefi” este primul studiu empiric sistematizat despre ceea ce ii motiveaza, ii inspira si ii ajuta pe ceilalti sa-si atinga adevaratul potential, aratandu-le totodata profesionistilor cum sa fie sefi mai buni, capabili sa declanseze in echipele lor creativitatea, implicarea si succesul. Aspirantii din orice domeniu pot folosi aceasta carte pentru a afla cum sa-i identifice pe supersefii din industria lor, pentru a se putea angaja si avansa in cariera….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Supersefi. Cum gestioneaza liderii exceptionali fluxul de talente – Carte este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.