Supernormal. Povestea neimpartasita a adversitatii si rezilientei PDF

Coperta Carte Supernormal. Povestea neimpartasita a adversitatii si rezilientei

Iti doresti sa citesti cartea Supernormal. Povestea neimpartasita a adversitatii si rezilientei publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Supernormal. Povestea neimpartasita a adversitatii si rezilientei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Supernormal. Povestea neimpartasita a adversitatii si rezilientei

De ce unii copii reusesc sa faca fata dificultatilor, iar altii nu? Ce putem spune despre copiii aparent invulnerabili, invincibili, copiii supernormali care par inzestrati cu o capacitate supraomeneasca de-a se adapta si de-a reusi? Bazandu-se pe experienta clinica de peste douazeci de ani, Meg Jay ne prezinta diferite aspecte ale rezilientei si ne conduce in lumea interioara a „”supernormalilor””, a celor care, la prima vedere, sunt doar niste medici, artisti, avocati, profesori sau antreprenori de succes, dar pe care ii descoperim ca fiind niste eroi care au reusit sa-si croiasca o viata reusita in ciuda tuturor obstacolelor si dificultatilor intampinate in copilarie. Plina de povesti de viata impresionante si de informatii stiintifice de actualitate, cartea reuseste sa creioneze un tablou complet al rezilientei, oferind nu doar raspunsuri cu privire la resursele persoanelor reziliente, ci si o imagine a modului in care se simt si se vad pe ei insisi oamenii „”supernormali””. Meg Jay este psiholog clinician si profesor de psihologie la University of Virginia. A scris numeroase articole despre trauma, rezilienta si psihologia dezvoltarii. „”Supernormal este povestea neimpartasita despre dificultati si rezilienta. Este povestea celor ce se inalta pe culmi neasteptate dupa o copilarie marcata de greutati si suferinta. Cartea arata lumii ca a lupta impotriva trecutului este la fel de curajos – si complex – precum supernormalii insisi. Adultul supernormal e un erou in viata de zi cu zi, uneori antieroul, care are o poveste si niste secrete pe care chiar si cei mai apropiati nu le stiu. Imbracandu-si mantia pentru a-i sluji pe altii, el poate sa-si foloseasca puterile pentru a face bine si va face bine chiar si cand se lupta cu epuizarea. „”- Meg Jay””Multi supernormali care aleg sa-i ajute pe altii, fie prin voluntariat, fie in alte moduri, vorbesc despre valoarea de-a „”transforma ceva negativ in ceva pozitiv””. Este o transformare care se petrece la multe nivele. Atunci cand…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.