Super normal si eroii renegati PDF

Coperta Carte Super normal si eroii renegati

Iti doresti sa citesti cartea Super normal si eroii renegati publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Super normal si eroii renegati de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Super normal si eroii renegati

NU toti super eroii au puteri!Nu ne crezi? Ei bine, Murph Cooper e dovada vie. Sa conduci o echipa de supereroi care lupta cu raufacatorii e treaba grea, mai ales cand n-ai voie sa-i spui mamei. Misiunea devine si mai grea cand, intr-o inchisoare ultrasecreta, cel mai temut raufacator al lumii sehotaraste sa vorbeasca dupa treizeci de ani de tacere. Care sunt primele lui cuvinte? „”ADUCETI-MI-L PE SUPERNORMAL!”” „”ADUCETI-MI-L PE SUPERNORMAL!”” Continuarea volumului NU AI NEVOIE DE SUPERPUTERI CA SA FII UN ILUSTRAT, II DE ( EROU Noua scoala la care l-a inscris mama lui e ultrasecreta, si… superciudata. Colegii lui pot ZBURA, pot CONTROLA NORII DE FURTUNA, pot FACE SA APARA din senin caluti… Si toti vor sa afle care este capacitatea extraordinara a lui Murph. Ei bine… iii… de fapt, el NU ARE NICIUNA. La fel cum nu sunt nici raufacatori prin jur, cu mintile forfotind de planuri diabolice. Sau sunt? Ei bine, atunci… E momentul ca SUPERNORMALUL sa devina supererou!…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.