Sunt Unul. O carte despre actiune PDF

  Coperta Carte Sunt Unul. O carte despre actiune

  Iti doresti sa citesti cartea Sunt Unul. O carte despre actiune scrisa de Susan Verde si publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sunt Unul. O carte despre actiune chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Sunt Unul. O carte despre actiune

  Sunt Unul este inspirata de un citat din Dalai Lama : „ Exact asa cum se propaga undele cand o singura pietricica este aruncata in apa, actiunile indivizilor pot avea efecte care sa duca departe ”. Intr-adevar, de la un singur om, pot incepe lucruri minunate. O samanta pentru a incepe o gradina, o nota pentru a incepe sa darami ziduri: fiecare miscare si moment de schimbare incep cu un scop, cu o intentie, cu UN lucru. Cu mine. Cu tine. De la echipa care a creat bestselleurile New York Times – Sunt Yoga, Sunt Pace, Sunt Om si Sunt Iubire primim un apel mobilizator de a trece la fapte, unul care incurajeaza fiecare cititor sa spuna ce are de spus, sa ofere o mana de ajutor sau sa faca acel unic prim pas pentru a crea si a inainta spre o lume mai buna. Cartea include un exercitiu de meditatie indrumata. Susan Verde este autoarea cartilor Sunt Pace, Sunt Om, Sunt Yoga si Sunt Om ilustrate de Peter H. Reynolds. Preda yoga si mindfulness pentru copii si locuieste in East Hampton, New York. Peter H. Reynolds a realizat desene pentru numeroase carti ilustrate de succes, premiate, inclusiv Sunt Pace, Sunt Om, Sunt Yoga si Sunt Iubire. Locuieste in Dedham, Massachusetts, unde conduce indragitul magazin Blue Bunny Books and Toys….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Sunt Unul. O carte despre actiune este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.