Sunt pace – O carte despre mindfulness PDF

  Coperta Carte Sunt pace - O carte despre mindfulness

  Iti doresti sa citesti cartea Sunt pace – O carte despre mindfulness scrisa de Susan Verde si publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sunt pace – O carte despre mindfulness chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Sunt pace – O carte despre mindfulness

  Mindfulness inseamna sa te afli, cu totul, in prezent. Copiii pot invata cum sa-si gestioneze emotiile, cum sa faca alegeri potrivite si cum sa-si echilibreze vietile pline invatand cum sa fie prezenti. Cum sa-si exprime emotiile prin vorbire. Cum sa gaseasca empatie prin intermediul imaginatiei. Cum sa se minuneze de frumusetea naturii. De la autorii de succes care au creat Sunt Iubire, Sunt Yoga si Sunt Om vine o introducere simpla in principiile mindfulness-ului, care ii incurajeaza pe copii sa respire, sa guste, sa miroasa si sa fie prezenti aici si acum. Cartea include o meditatie ghidata….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Sunt pace – O carte despre mindfulness este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.