Sunt iubire. O carte despre compasiune PDF

  Coperta Carte Sunt iubire. O carte despre compasiune

  Iti doresti sa citesti cartea Sunt iubire. O carte despre compasiune scrisa de Susan Verde si publicata de editura DPH? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sunt iubire. O carte despre compasiune chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Sunt iubire. O carte despre compasiune

  Imi pun palmele pe inima si ascult. Si acolo gasesc raspunsul: am compasiune. Actionez cu tandrete. Sunt iubire. Susan Verde si Peter H. Reynolds isi continua colaborarea cu cea de-a patra carte din seria lor bestseller. O sarbatoare a iubirii in toate formele sale, cartea Sunt Iubire le cere cititorilor sa priveasca inauntru atunci cand se simt furiosi, tematori sau tristi. Atunci cand in noi se naste o furtuna si cerul ni se intuneca, puterea transformatoare a iubirii lasa lumina sa patrunda din nou. Iubirea inseamna sa dam dovada de bunatate, sa traim cu recunostinta si sa avem grija de mintile si de trupurile noastre. Cartea se adreseaza tuturor copiilor cu varsta peste 4 ani si exploreaza numeroase aspecte ale iubirii care pot ajuta pe cineva sa treaca prin orice furtuna; explica faptul ca iubirea inseamna alinare, efort, conexiune si a avea grija de sine. Include posturi din yoga menite sa deschida inima, precum si o meditatie ghidata. Iubirea este pretutindeni! Se afla in noi si in jurul nostru si sunt atatea cai prin care poate fi impartasita si exprimata! Dar, uneori, in viata se intampla lucruri care ne fac sa fim tematori, tristi sau neajutorati, iar capacitatea noastra de a gasi acea iubire se poate pierde. Sunt Iubire este o explorare a numeroaselor forme in care exista iubirea si o afirmare a faptului ca, odata ce ne ascultam inimile si gasim iubirea din noi insine, o putem impartasi cu lumea, gasind conexiune si compasiune. Aceasta carte va provoaca la discutii, cu fiii si fiicele dumneavoastra, despre iubire in toate formele ei, despre faptul ca nu suntem neajutorati, ci, dimpotriva, avem puterea de a face lumea mai frumoasa atunci cand suntem manati de iubire….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Sunt iubire. O carte despre compasiune este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.