Sunt cu ochii pe tine PDF

  Coperta Carte Sunt cu ochii pe tine

  Iti doresti sa citesti cartea Sunt cu ochii pe tine scrisa de Teresa Driscoll si publicata de editura Herg Benet? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sunt cu ochii pe tine chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Sunt cu ochii pe tine

  Pe tine ce te-ar convinge sa intervii? Cand Ella Longfield surprinde doi tineri atragatori flirtand cu doua adolescente intr-un tren, nu-si bate prea mult capul cu asta – pana in clipa in care afla ca baietii tocmai au iesit din inchisoare, iar instinctul ei matern o pune in stare de alerta. Dar chiar in momentul in care vrea sa ceara ajutor, ceva o opreste. In dimineata urmatoare afla vestea ca una dintre adolescente – Anna Ballard, o frumusete cu ochii verzi – a disparut. Un an mai tarziu, Anna tot nu a fost gasita. Ella este devastata de vina ca nu a intervenit, si nu e singura care nu poate uita. Cineva ii trimite scrisori de amenintare, care o fac sa se teama pentru propria viata. Apoi, o intamplare dezvaluie faptul ca familia si prietenii Annei ar putea avea ceva de ascuns. Prietena ei cea mai buna, Sarah, nu a spus tot adevarul in legatura cu ce s-a intamplat in acea seara – iar parintii, de asemenea, au la randul lor secrete. Cineva stie unde se afla Anna – si nu vor sa spuna. Dar sunt cu ochii pe Ella….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Sunt cu ochii pe tine este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.