Sun sau Calea neturburata PDF

Coperta Carte Sun sau Calea neturburata

Iti doresti sa citesti cartea Sun sau Calea neturburata publicata de editura Hoffman? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sun sau Calea neturburata chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Sun sau Calea neturburata

Cand in 1943 am scris sun, aparut cu mari dificultati in acelasi an, razboiul starnit de Hitler si Mussolini, cei doi dictatori imperialisti, era in toi, iar liniile miscatoare ale reflectoarelor si ciorchinii de lumina de o sinistra frumusete ai proiectoarelor caligrafiati aproape in fiece seara cerul. Traiam intr-o invrajbire pusa la cale de ei si, in loc sa ne bucuram de zveltetea schelelor, plangeam printre ruine. Atunci am meditat pe marginea multor carti vechi vorbind despre calauzitorii de popoare. Din toate aceste carti vedeam ca lipseste poporul si ca dictatorul sedea ascuns in castelul lui, privind cu ura si banuiala pe oameni. imi ziceam, in vreme ce priveam intretaierea pe cer a darelor de lumina ale reflectoarelor, ca un calauzitor de noroade ar trebui sa-si propuna drept scop fericirea pasnica a celor multi si ca mijlocul capital de a infaptui acest lucru este conlucrarea cu poporul insusi. Aceasta idee mi-a fost dezvaluita de prietenii mei progresisti in vreme ce eu citeam cartile clasice ale Chinei. Astfel s-a inchegat in mintea mea figura lui sun. George Calinescu…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.