Sultanul Bizantului PDF

Coperta Carte Sultanul Bizantului

Iti doresti sa citesti cartea Sultanul Bizantului publicata de editura Vivaldi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sultanul Bizantului chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Sultanul Bizantului

Constantinopol, anul 1453. In lupta cu invadatorii otomani, ultimul imparat bizantin, Constantin al XI-lea a fost ucis, dar trupul lui nu a fost gasit niciodata. Legenda spune ca moartea lui a fost inscenata si el a scapat intr-o nava genoveza, castigandu-si astfel titlul de Imparat Nemuritor. Cinci secole dupa disparitia sa, trei oameni enigmatici contacteaza un tanar profesor care traieste in Istanbul. Membri ai unei secte misterioase, pretind ca sunt pastratorii de generatii ai mostenirii Imparatului Nemuritor si ca el este ultimul imparat bizantin. Dar, pentru a-si primi averea, profesorul trebuia sa indeplineasca ultimele dorinte ale stramosilor sai. Astfel, el se aventureaza intr-o calatorie periculoasa, plina de mistere cu semnificatii istorice. Romanul SULTANUL BIZANTULUI este totodata un omagiu adus civilizatiei bizantine….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.