Suflete salvate de lumina. Minunile din chiliile manastirilor PDF

Coperta Carte Suflete salvate de lumina. Minunile din chiliile manastirilor

Iti doresti sa citesti cartea Suflete salvate de lumina. Minunile din chiliile manastirilor publicata de editura Integral? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Suflete salvate de lumina. Minunile din chiliile manastirilor de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Suflete salvate de lumina. Minunile din chiliile manastirilor

De la Daniil Sihastru si ucenicii sai pana la Parintele Arsenie Boca, istoria monahismului romanesc, la care au contribuit si frati de credinta din alte neamuri, precum Nicodim de la Tismana sau Paisie Velicicovschi, este o poveste a Luminii Divine care propaga linistea si curatia sufleteasca in aceste veritabile „”sanatorii ale Duhului Sfant”” care au fost schiturile si manastirile noastre din vechime, supravietuind urgiilor de tot felul prin practica isihasta a Rugaciunii Inimii. Intamplari magice de la Putna si Voronet, ctitoriile lui Stefan cel Mare si Sfant. Cuviosul Daniil Sihastrul si „”ingerescul chip al schivniciei””, discipolul sau Grigorie Rosca, Sfantul Vasile de la Poiana Marului si Cuviosul Paisie Velicicovschi Izvoare sacre ale tamaduirii: stramosii martiri ai credintei ortodoxe romanesti in primele secole de dupa Hristos si locurile lor de inchinaciune Nicodim de la Tismana plutind deasupra Dunarii pe rasa calugareasca, harul preschimbarii fripturii de purcel in pastrav, mersul pe carbuni incinsi si alte minuni O alta viziune a monahismului: Arsenie Boca la Prislop si Sambata de Sus…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.