Sub zodia momentului: Blog n Roll vol. 7 PDF

Coperta Carte Sub zodia momentului: Blog n Roll vol. 7

Iti doresti sa citesti cartea Sub zodia momentului: Blog n Roll vol. 7 publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sub zodia momentului: Blog n Roll vol. 7 chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Sub zodia momentului: Blog n Roll vol. 7

La un moment dat, pe cand selectam materialul pentru aceasta carte, mi am dat seama ca lucrez la ceva ce se opune tuturor tendintelor mondiale din ultimul deceniu. Bibliotecile trec in virtual. Magazinele, posta, cinematograful, iubirile, jurnalul personal, publicitatea si delatiunile trec si ele in virtual. Impinsa de la spate de criza, mass-media se refugiaza in virtual. Eu insa imi propun sa trec, aici, virtualul in concret, in nemiscarea hartiei, si sa-i rapesc interactivitatea. O fac, in primul rand, pentru ca reprezint o generatie de granita. M-am adaptat, acceptabil, la epoca informationala, iar universul on line imi pare util si amuzant. Dar nu am renuntat niciodata la carte. Adrian Nastase…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.