Sub soarele Africii rasaritene PDF

Coperta Carte Sub soarele Africii rasaritene

Iti doresti sa citesti cartea Sub soarele Africii rasaritene publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sub soarele Africii rasaritene chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Sub soarele Africii rasaritene

In decembrie 1934, atras de farmecul continentului negru, pe care il indragea in mod deosebit, Mihai Tican Rumano a pornit intr-o calatorie care l-a dus pana in Somalia. A vizitat orase incarcate de istorie, ca Istanbulul, Alexandria, Ierusalimul sau Beirutul, si tari exotice, ca Djibouti, Somalia sau Zanzibar. A strabatut distantele „cu trenul, cu vaporul, cu automobilul, cu caravana si cu aeroplanul“. Peste tot a stat de vorba cu localnicii, incercand sa afle care sunt obiceiurile si traditiile lor, si a facut numeroase fotografii cu care si-a ilustrat impresiile de calatorie. Din cuprins: De la Constanta la Istanbul; Istanbul – Beirut; Beirutul Libanului; Pe pamintul fagaduintei: Haifa; Alexandria; Port Said; Canalul Suez; Marea Rosie; Djibouti; Obock; Pe Oceanul Indian; Mogadiscio; Mombasa – Zanzibar – Dar es Salaam; Ierusalim; Cairo….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.