Sub semnul paradoxului cotidian PDF

Coperta Carte Sub semnul paradoxului cotidian

Iti doresti sa citesti cartea Sub semnul paradoxului cotidian publicata de editura Institutul European? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sub semnul paradoxului cotidian chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Sub semnul paradoxului cotidian

Din cuprins: Despre teapa ca practica sociala; Sarmaluta moldoveneasca fata cu NATO; Vacanta cu Elena Udrea; Presa si mediul politic in campania electorala; Tovarase Iliescu, jos palarioara!;Candidatii unui „popor de oieri“;Mitul electoratului „de elita“;Canonul fundamentalismului politic la romani; Intelectualii publici, intre „tradare“ si „opiu“;Constructia dreptei, o dulce iluzie intelectuala; Ideologia, capcana lui Marx si epoca noastra….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.