Strutul. Imperechere, crestere si comercializare PDF

Coperta Carte Strutul. Imperechere, crestere si comercializare

Iti doresti sa citesti cartea Strutul. Imperechere, crestere si comercializare publicata de editura Mast? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Strutul. Imperechere, crestere si comercializare de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Strutul. Imperechere, crestere si comercializare

…putine animale au calitatile strutului. Carnea macra si gustoasa, pielea fina si chiar si penele sunt produsele oferite de acest animal nepretentios si adaptabil. In comparatie cu tarile consacrate in care se cresc struti, in Europa cresterea strutilor este posibila tot anul pe pasune cu putina hrana suplimentara, si mai ales in conditiile care i-ar multumi chiar si pe cei mai pretentiosi sustinatori ai drepturilor animalelor. O crestere profitabila a strutilor, care sa fie in acelasi timp protectoare fata de animal necesita insa cunostinte in acest domeniu. Ele sunt prezentate in aceasta carte….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.