Strumfita si foamea strumfilor PDF

  Coperta Carte Strumfita si foamea strumfilor

  Iti doresti sa citesti cartea Strumfita si foamea strumfilor scrisa de Y. Delporte, Peyo si publicata de editura GRAFIC? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Strumfita si foamea strumfilor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Strumfita si foamea strumfilor

  Vrajitorul Gargamel sta in vizuina lui si ticluieste fel de fel de planuri ca sa se razbune pe strumfi, insa niciunul nu este destul de bun. Intr-o zi insa are o idee geniala: dintr-un bot de lut creeaza o strumfita si ii da viata, apoi o trimite in satul strumfilor ca sa semene discordie si vrajba intre ei. Oare cum vor reactiona strumfii la surpriza pe care le-a pregatit-o Gargamel? Si oare va reusi vrajitorul sa se razbune? In a doua poveste din acest volum, strumfii raman in plina iarna fara provizii. Marele Strumfi trebuie sa strumfeasca rapid o solutie ca sa iasa cu bine din aceasta incurcatura, insa zilele trec si nu se intrevede nicio cale de scapare……

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Strumfita si foamea strumfilor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.