Strigatul neauzit pentru sensul vietii.Psihoterapie si umanism PDF

Coperta Carte Strigatul neauzit pentru sensul vietii.Psihoterapie si umanism

Iti doresti sa citesti cartea Strigatul neauzit pentru sensul vietii.Psihoterapie si umanism publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Strigatul neauzit pentru sensul vietii.Psihoterapie si umanism de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Strigatul neauzit pentru sensul vietii.Psihoterapie si umanism

In „”Strigatul neauzit pentru sensul vietii””, Viktor Frankl revine la umanismul care a facut din cartea sa „”Omul in cautarea sensului vietii”” un bestseller in lumea intreaga. Intr-o epoca precum a noastra, o epoca a lipsei de sens si a depersonalizarii, dr. Frankl isi ridica vocea impotriva absentei dimensiunii umane in psihoterapie. El respinge „”pseudo-umanismul” care a invadat literatura de popularizare din domeniul psihologiei si psihanaliticii si se apleaca asupra calitatilor remarcabile ale oamenilor. Logoterapia sa nu invalideaza sub nicio forma descoperirile solide si serioase ale unor deschizatori importanti de drumuri ca Freud, Adler, Pavlov, Watson sau Skinner. In aceasta dimensiune, desigur, omul nu mai poate fi vazut ca o fiinta a carei preocupare esentiala este satisfacerea impulsurilor si a instinctelor; de asemenea, nici realitatea umana nu poate fi inteleasa doar ca rezultat al proceselor de conditionare sau al reflexelor conditionate. In aceasta dimensiune omul este relevat ca o fiinta aflata in cautarea sensului vietii sale….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.