Straniile fascinatii ale lui Noah Hypnotik PDF

Coperta Carte Straniile fascinatii ale lui Noah Hypnotik

Iti doresti sa citesti cartea Straniile fascinatii ale lui Noah Hypnotik publicata de editura Young Art? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Straniile fascinatii ale lui Noah Hypnotik de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Straniile fascinatii ale lui Noah Hypnotik

Noah are 16 ani, e un fan infocat al lui David Bowie, scrie povestiri si e inotator de performanta. Viata lui se inscrie in tiparul unei adolescente obisnuite, asta pana in seara in care prietenii lui il tarasc la o petrecere. Din dimineata urmatoare, incepe sa observe schimbari subtile: mama lui are o cicatrice pe fata pe care n-o avea inainte, cainele sau batran nu mai schiopateaza si pare sa fi intinerit brusc, iar prieteneul sau cel mai bun, fan DC Comics, a schimbat deodata tabara, avand peretii camerei plini de postere Marvel. Totul pare diferit, mai putin Straniile sale Fascinatii. Iar de aici incep cautarile. Straniile Fascinatii ale lui Noah Hypnotic nu sunt altceva decat sondarile propriului sine: un portret suprarealist al unui tanar care, in drumul spre regasire, invata mai intai sa nu-si tradeze prietenii.””Intocmai ca in fantasticul sau debut Tinutul Tantarilor, David Arnold ne arata din nou ca se pricepe de minune sa patrunda in mintea unui adolescent excentric, si face asta intr-un mod inteligent si profund.”” – USA TODAY””Usor psihedelica, aceasta e genul de carte cu care se vor identifica adolescentii asemenea lui Noah, care tocmai incep sa se gandeasca ce vor sa faca cu viitorul lor, fiind totodata o lectura teribil de placuta pentru un adult. Ocarte amuzanta, stranie, cu straturi minunate, o stranie fascinatie ea insasi.”” – VOX…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.