Strainul din oglinda PDF

Coperta Carte Strainul din oglinda

Iti doresti sa citesti cartea Strainul din oglinda publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Strainul din oglinda de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Strainul din oglinda

Cartea Strainul din oglinda transpune cititorul in lumea unui medic de familie respectat dintr-un oras de provincie, de la activitatea in cabinetul in care intra tot felul de oameni, din toate categoriile sociale, la viata sa monotona, lipsita aproape de orice interactiune si pana la trairile si gandurile cele mai intime ale acestuia. Dedicat profesiei, loial pacientilor si supus actelor administrative care se tot inmultesc, medicul Dinu Simionescu traieste intre extreme: cabinetul medical – unde este mereu agitatie, cele doua asistente certarete, oameni care vin la doctor doar atunci cand sunt foarte bolnavi si care nu inteleg mare lucru din diagnostice – si singuratatea vietii sale private in care nu are cu cine impartasi nici macar bucuria Craciunului. De la un timp insa, i se alatura un „”strain””, ce-i seamana atat de mult, dar pe al carui chip se vad semnele anilor trecuti. L-a descoperit intr-o dimineata, in oglinda….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.