Strainii din Kipukua PDF

  Coperta Carte Strainii din Kipukua

  Iti doresti sa citesti cartea Strainii din Kipukua scrisa de Valeriu Anania si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Strainii din Kipukua chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Strainii din Kipukua

  „Un istorisitor, pe care nimeni nu-l intreaba cine este si cum il cheama, relateaza mai multe intimplari ce sugereaza existenta unei „alte realitati decit aceea la care participa prin existenta sa de zi cu zi”. Aparent, problema Strainilor din Kipukua e una a identitatii (pierdere, redobindire, intoarcere la radacini – intr-un cuvint, identitatea de imprumut) in conditiile nomadismului politic al sfirsitului de secol XX. Paginile cartii ne scot insa din timpul realului si ne apropie de cutremuratorul tinut al sacrului. Proiectindu-si omul in spatiul sacru, autorul tradeaza implicit mesajul ultim al cartii: adevarul, cum ar spune Sartre, ca „dezvaluire treptata a Fiintei”, ca Fiinta iluminata.” – Aurel Sasu…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Strainii din Kipukua este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.