Stii sa scrii corect? Ortograme PDF

  Coperta Carte Stii sa scrii corect? Ortograme

  Iti doresti sa citesti cartea Stii sa scrii corect? Ortograme scrisa de Valentina Ciobanu, Ecaterina Stratan si publicata de editura Dorinta? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Stii sa scrii corect? Ortograme chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Stii sa scrii corect? Ortograme

  Stii sa scrii corect? Ortografia ocupa un loc deosebit de important in studierea si insusirea limbii romane. Cuvantul ortografie inseamna scriere corecta sau, mai precis, anumite reguli care stabilesc scrierea corecta. Una dintre regulile de scriere care va dau multe batai de cap se refera la utilizarea cratimei. Pentru o mai buna intelegere a folosirii acestui semn ortografic, am intocmit aceasta lucrare, apeland la o terminologie mai accesibila voua. Cratima sau „liniuta de unire” este un semn ortografic cu mai multe functii, una dintre ele fiind aceea de a reda in scris doua cuvinte diferite care se pronunta intr-o singura silaba. Utilizarea gresita a acestui semn poate conduce la dificultati in intelegerea unui mesaj scris. Exemplele oferite si explicatiile care le insotesc va vor ajuta sa intelegeti mai bine cazurile in care trebuie utilizata cratima. Rezolvand exercitiile propuse, veti deprinde regulile scrierii corecte cu cratima. • sa/s-a • iau/i-au • neam/ne-am • sai/sa-i • sar/s-ar • cea/ce-a • ia/i-a…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Stii sa scrii corect? Ortograme este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.