Statistica resurselor de munca PDF

Coperta Carte Statistica resurselor de munca

Iti doresti sa citesti cartea Statistica resurselor de munca publicata de editura Meteor Press? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Statistica resurselor de munca chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Statistica resurselor de munca

Lucrarea de fata isi propune sa aprofundeze unele din principalele aspecte ale problematicii pietei muncii, ilustrand modul in care statistica poate, prin metodele si tehnicile sale, sa ajute la cunoasterea si analiza fenomenelor existente pe aceasta piata. In ton cu tendintele actuale, au fost utilizate pachete si programe informatice specializate, aplicate pe date reale ale pietei muncii din Romania. Lucrarea cuprinde, pe langa analiza sub aspect teoretic si practic al resurselor de munca, si o trecere in revista a principalelor concepte generale cu care opereaza statistica macroeconomica, a indicatorilor statistici ai activitatii economice, prin prisma metodologiei Sistemului Conturilor Nationale….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.