Statistica aplicata in psihologie PDF

  Coperta Carte Statistica aplicata in psihologie

  Iti doresti sa citesti cartea Statistica aplicata in psihologie scrisa de Valentin Clocotici, Aurel Stan si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Statistica aplicata in psihologie chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Statistica aplicata in psihologie

  Raportarea sub forma statistica a informatiilor in societatea contemporana face necesara intelegerea notiunilor de specialitate, atat in scopul utilizarii corecte a datelor, cat si pentru evitarea „capcanelor“ de manipulare a opiniei publice. Lucrarea de fata apare in acest context ca un manual ce abordeaza clar si sistematic rationamentul si conceptele statistice. Ea se adreseaza cu precadere psihologilor, sociologilor si specialistilor din disciplinele conexe, precum si studentilor care se pregatesc in domeniul psihopedagogiei si al stiintelor socioumane. Cuprins: Notiuni introductive; Scale de masura si statistici; Indicatori de masura a imprastierii; Prezentarea si sistematizarea datelor; Notiuni de teoria probabilitatilor; Inferenta statistica. Estimatii; Testarea ipotezelor statistice; Asocierea datelor; Analiza dispersionala….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Statistica aplicata in psihologie este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.