Star Wars Rebels. Jurnal de rebel PDF

Coperta Carte Star Wars Rebels. Jurnal de rebel

Iti doresti sa citesti cartea Star Wars Rebels. Jurnal de rebel publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Star Wars Rebels. Jurnal de rebel chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Star Wars Rebels. Jurnal de rebel

Cine este cel mai tare dintre rebeli?! EU!Ma numesc Ezra Bridger si am o viata cu adevarat fantastica: navighez de jur-imprejurul galaxiei alaturi de o echipa de rebeli care saboteaza toate operatiunile Imperiului. Pe langa asta, invat despre legile cavalerilor Jedi, pentru ca, se pare, sunt unul dintre cei in care Forta este foarte puternica. Tare!Cum am ajuns aici? Cine sunt eu? Toate raspunsurile se afla in acest jurnal. Citeste insemnarile mele stralucite, minuneaza-te de desenele mele uimitoare si o sa intelegi de ce Imperiul incepe sa se teama de numele de EZRA!…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.