Stanca spanzuratului PDF

  Coperta Carte Stanca spanzuratului

  Iti doresti sa citesti cartea Stanca spanzuratului scrisa de Yrsa Sigurdardottir si publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Stanca spanzuratului chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Stanca spanzuratului

  Al patrulea roman din seria Freyja si Huldar „Noptile islandeze lungi si intunecate devin cat se poate de amenintatoare in thrillerele Yrsei Sigurdardottir” – Financial Times Pe un camp de lava golas si brazdat de langa Reykjavik se afla Stanca Spanzuratului. Candva locul unde aveau loc executiile, acum a devenit atractie turistica. Pana intr-o dimineata, cand acolo este gasit un barbat spanzurat… Cuiul batut in piept dovedeste ca nu a fost sinucidere. Insa cand politia ajunge in apartamentul lui, da peste un nou puzzle: un baietel de patru ani. Nu pare sa aiba nicio legatura cu victima, parintii sunt de negasit, iar desenele pe care le face arata ca a asistat la ceva cumplit. Pe masura ce detectivul Huldar il urmareste pe ucigas, iar asistenta sociala Freyja ii cauta pe parintii baiatului, se dezvaluie si intriga: o poveste incarcata de violenta, nedreptate si razbunare….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Stanca spanzuratului este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.