Stafeta anotimpurilor PDF

  Coperta Carte Stafeta anotimpurilor

  Iti doresti sa citesti cartea Stafeta anotimpurilor scrisa de Vali Slavu si publicata de editura Sigma? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Stafeta anotimpurilor chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Stafeta anotimpurilor

  Desi se adreseaza celei mai fragede varste, poeziile cuprinse in volumul intitulat „Stafeta anotimpurilor” ii va incanta, in egala masura, si pe parintii si bunicii care vor citi prezenta carte, nascuta din dragoste pentru vlastarele vietii, ingrijite si udate cu lumina invataturii de poeta-dascal. Fiindca, da, Vali Slavu, harazita de divinitate sa educe ingeri, s-a contaminat de puritatea si uimirea lor in fata frumusetilor pamantului, entuziasmandu-se odata cu ei cand descopera cu uimire florile si gazele, frunzele verzi de la rasaritul lor din muguri pana la apusul aramiu, caderea fulgilor de nea, toate impletite cu invatatura si… jocul….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Stafeta anotimpurilor este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.