Spune NU retelelor de socializare PDF

  Spune NU retelelor de socializare - Chloe Ramsden

  Iti doresti sa citesti cartea Spune NU retelelor de socializare scrisa de Chloe Ramsden? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Spune NU retelelor de socializare chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3
  Vezi Cartea – Sursa 4
  In plus, daca vrei sa citesti cartea Spune NU retelelor de socializare PDF chiar acum sau daca vrei sa o downloadezi, ti-am pregatit cateva capitole numai bune de rasfoit. Citeste-le si vezi daca aceasta carte ti se potriveste!

  Descrierera cartii Spune NU retelelor de socializare

  Spune NU retelelor de socializare. Idei simple pentru a te ajuta sa ramai conectat in mod pozitiv

  Acesta carte atrage atentia asupra riscurilor asociate cu utilizarea retelelor sociale. Pas cu pas catre o viata „online” mai fericita! Tot ce trebuie sa stiti pentru a tine situatia sub control, gasiti in aceasta carte. Ofera 100 de sfaturi de la „inchidere” completa pana la gestionarea postarilor pozitive. O dieta digitala pentru a descoperi viata reala!

  Cuprinde:

  – Renunta in a mai petrece mult timp pe telefon
  – Sfaturi pentru a selecta postarile relevante
  – Intrebari si raspunsuri

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Spune NU retelelor de socializare este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.