Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti. Cheia atasamentului sanatos PDF

Coperta Carte Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti. Cheia atasamentului sanatos

Iti doresti sa citesti cartea Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti. Cheia atasamentului sanatos publicata de editura Niculescu? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti. Cheia atasamentului sanatos de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Spune-mi pe cine iubesti ca sa-ti spun cine esti. Cheia atasamentului sanatos

Faceti parte dintre persoanele fericite in cuplu sau dintre cei care se implica in relatii fara viitor? Sunteti atent cu partenerul de cuplu sau distant? Ati fost un copil iubit sau neglijat? Studii neuropsihologice recente au demonstrat ca atasamentul afectiv se construieste din frageda copilarie: el se instaleaza in relatia afectiva cu parintii si se continua la varsta adulta in relatia de cuplu. Alegerea partenerului erotic ar fi, asadar, condusa inconstient de calitatea acestei relatii: daca ea a fost securizanta, relatiile erotice de la varsta adulta vor fi echilibrate. in caz contrar, se va dezvolta o trauma de atasament sub forma insecuritatii afective (angoasa de abandon, teama de intimitate), care anunta relatii erotice chinuitoare si conflictuale. Din fericire, acest verdict nu este fara apel: printr-un demers terapeutic adaptat, care permite intelegerea gandurilor si a comportamentelor erotice, se poate corecta traiectoria si consolida durabil siguranta si succesul unei relatii. In aceasta lucrare, autorul explica amanuntit fundamentele teoriei atasamentului, importanta legaturii afective de la inceputul vietii si consecintele unei legaturi afective deficitare. El ofera sfaturi si instrumente concrete pentru a favoriza o mai buna comunicare in cuplu, care da ocazia unui bilant aprofundat al relatiilor erotice, pentru a initia alegeri lucide si a intrerupe definitiv repetarea dureroasa a trecutului. MARC PISTORIO este psiholog clinician si psihoterapeut. Amplificandu-si expertiza, s-a specializat, de asemenea, in rezolvarea conflictelor in mediul corporatist, in calitate de mediator civil si comercial….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.