Spune-mi ca ma iubesti… – Erich Maria Remarque – Marlene Dietrich: Marturii ale unei patimi PDF

  Coperta Carte Spune-mi ca ma iubesti... - Erich Maria Remarque - Marlene Dietrich: Marturii ale unei patimi

  Iti doresti sa citesti cartea Spune-mi ca ma iubesti… – Erich Maria Remarque – Marlene Dietrich: Marturii ale unei patimi scrisa de Werner Fuld, Thomas F. Schneider si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Spune-mi ca ma iubesti… – Erich Maria Remarque – Marlene Dietrich: Marturii ale unei patimi chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Spune-mi ca ma iubesti… – Erich Maria Remarque – Marlene Dietrich: Marturii ale unei patimi

  In septembrie 1937 Erich Maria Remarque o intilneste pe Marlene Dietrich la Lido, in Venetia. Desi nu se vad pentru prima oara, intilnirea devine inceputul unei iubiri indelungate, pasionale si dramatice, care l-a determinat pe Remarque sa-si scrie incintatoarele si tulburatoarele scrisori de dragoste. In iubirea lui pentru Marlene Dietrich, de care a inceput sa se desprinda la sfirsitul anului 1940, dar fara sa renunte pe deplin la ea, Remarque a fost partea „mai slaba”. Pasiunea a fost intru totul reciproca. Amindoi erau faimosi, independenti financiar, parasisera Germania si ii urau pe nazisti in egala masura. Marlene Dietrich corespundea in intregime idealurilor lui Remarque, insa il supunea permanent chinurilor geloziei. Werner Fuld si Thomas F. Schneider au adunat, au comentat si au prefatat scrisorile lui Remarque pentru Marlene Dietrich, majoritatea scrise in intervalul 1937-1949, precum si putinele raspunsuri ale actritei. Pe linga tonul lor patimas, scrisorile se disting printr-un joc cu nume de alint, pseudonime si identitati diferite, diferentiate si prin exprimare, vadind astfel potentialul creator al dragostei, precum si preaplinul de iubire al literaturii….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Spune-mi ca ma iubesti… – Erich Maria Remarque – Marlene Dietrich: Marturii ale unei patimi este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.