Spre tarmul ocrotit PDF

Coperta Carte Spre tarmul ocrotit

Iti doresti sa citesti cartea Spre tarmul ocrotit publicata de editura Litera? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Spre tarmul ocrotit de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Spre tarmul ocrotit

Cand doua cupluri tinere se intalnesc pentru prima data in timpul Marii Crize, descopera rapid ca au multe lucruri in comun: Charity Lang si Sally Morgan sunt amandoua insarcinate, in vreme ce sotii lor Sid si Larry lucreaza amandoi in cadrul catedrei de engleza a Universitatii din Wisconsin. Ca urmare, imediat intre ei ia nastere o prietenie pe viata, care devine tot mai complexa pe masura ce impartasesc cateva zeci de ani de dragoste, loialitate, vulnerabilitate si conflict. La distanta de trei decenii, sotii Morgan viziteaza resedinta de vara a prietenilor lor, in Vermont, pentru ceea ce stiu ca va fi ultimul lor weekend cu Charity. In timpul vizitei, Larry rememoreaza toti acesti ani, cartea devenind astfel o reflectie profunda asupra dragostei si prieteniei, o investigare a luptei celor doua cupluri pentru a face fata incercarilor si tragediilor vietii de zi cu zi. Numit „”decanul scriitorilor occidentali””. Wallace Stegner este castigator al Premiului Pulitzer si al National Book Award. Spre tarmul ocrotit a fost finalist la National Book Critics Circle Award, devenind, de-a lungul anilor, unul dintre cele mai importante si mai pretuite romane americane ale secolului XX. „”O carte superba… Nimic din aceste vieti nu este pierdut sau irosit, suferinta devine o binecuvantare ce imbogateste vietile protagonistilor, iar viata insasi, o experienta luminoasa.””- The New York Times Book Review „”… o drama umana credibila, ale carei dimensiuni trec dincolo de sfarsitul povestii si rezoneaza in inima cititorului.“ Publishers Weekly „O poveste magnifica… plina de intelepciune.””- The Washington Post Book World…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.