Spre o noua fata a Bisericii Romane Unite PDF

Coperta Carte Spre o noua fata a Bisericii Romane Unite

Iti doresti sa citesti cartea Spre o noua fata a Bisericii Romane Unite publicata de editura Galaxia Gutenberg? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Spre o noua fata a Bisericii Romane Unite chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Spre o noua fata a Bisericii Romane Unite

Aceasta carte face parte din colectia Opera Omnia a editurii Galaxia Gutenberg.„Volumul de fata reuneste sase scrieri ale Mons. Octavian Barlea(1913-2005) publicate in varianta bilingva, romana-germana, in revista Perspective a Misiunii Romane Unite din Munchen. Primul dintre ele – Biserica Romana Unita. Situatia ei de azi si perspectivele ei de maine – a fost publicat in 1979, la un an dupa revenirea Sfintiei Sale din Statele Unite in Germania, la Munchen, ca superior al acestei institutii bisericesti romanesti. Ultimul insa – Spre o noua fata a Bisericii Romane Unite – a fost publicat in 1991, deci la un an dupa evenimentele din decembrie 1989 ce au adus Biserica Romana Unita intr-o situatie de relativa libertate. Asadar studiile ce revad acum lumina tiparului intr-o noua haina au fost redactate in ultimul an de exil al Monseniorului Barlea. In ele se simte, poate mai mult decat in altele, spiritual profetic ce a calauzit constant toate ostenelile si reflexiile Sfintiei Sale.“ – Pr. Ioan-Irineu Farcas, Rectorul Misiunii Romane Unite din Germania…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.