Spovedanie la Tanacu si uimitoarea ei poveste. Cronica unui caz real – cu autograf PDF

  Coperta Carte Spovedanie la Tanacu si uimitoarea ei poveste. Cronica unui caz real - cu autograf

  Iti doresti sa citesti cartea Spovedanie la Tanacu si uimitoarea ei poveste. Cronica unui caz real – cu autograf scrisa de Tatiana Niculescu si publicata de editura Humanitas? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Spovedanie la Tanacu si uimitoarea ei poveste. Cronica unui caz real – cu autograf chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Spovedanie la Tanacu si uimitoarea ei poveste. Cronica unui caz real – cu autograf

  „ In toamna anului 2005, povestea de la Tanacu nu a tinut doar pagina intai a ziarelor din Romania, ci a facut turul mapamondului. Tara noastra reusea din nou sa uimeasca lumea: in secolul 21, intr-o manastire din Moldova, o tanara murise, legata pe o cruce improvizata, in urma unei exorcizari. Cartea Tatianei Niculescu reconstituie in detalii cum se naste o drama cand pe aceeasi scena se intalnesc copii traumatizati afectiv in orfelinatele lui Ceausescu, un preot hirotonit in graba, medici obositi, corupti locali, pedofili occidentali. Ca intr-o tragedie antica, toti cei implicati ii prezinta cititorului bucata lor de adevar si de dreptate. In paginile acestei carti, o scriitoare de prima mana ne pune in fata o Romanie care incearca sa evadeze din eternitatea ei .“ ( GABRIEL LIICEANU ) „ Au trecut 15 ani de la prima editie a acestei carti care a devenit ulterior spectacol de teatru aplaudat la New York, Paris si Bucuresti, iar apoi film premiat la Cannes. O regasesc inca proaspata si intensa, autentica si dureroasa in austeritatea ei frusta. Ramane ea actuala pentru mentalitatea neimblanzitei Romanii? Cititorii vor judeca .“ ( TATIANA NICULESCU ) TATIANA NICULESCU este scriitoarea care a impus in literatura romana contemporana genul biografiei. A publicat la Editura Humanitas: Seducatorul domn Nae. Viata lui Nae Ionescu (bestseller Humanitas, 2020); Regele si Duduia. Carol II si Elena Lupescu dincolo de barfe si clisee (bestseller Humanitas, 2019); Ei ma considera facator de minuni. Viata lui Arsenie Boca (Humanitas, 2018); Mistica rugaciunii si a revolverului. Viata lui Corneliu Zelea Codreanu (bestseller Humanitas, 2017); Mihai I, ultimul rege al romanilor (Humanitas, 2016, 2020); Regina Maria. Ultima dorinta (Humanitas, 2015, 2016, 2018, 2020). A debutat in literatura cu romanul Spovedanie la Tanacu (Humanitas, 2006), urmat de Noptile Patriarhului, Povestea domnitei Marina si a basarabeanului necunoscut, Taierea fecioarelor. A coordonat volumele colective Iubirea din oglinda. Despre sex si identitate (Humanitas, 2017) si Cartea intamplarilor. Mistere, ciudatenii, uimiri (Humanitas, 2019) si a ingrijit volumul Maria, regina Romaniei, Ganduri pentru vremuri grele (Humanitas, 2020). Traduceri: Brant Pitre, Fiul lui Dumnezeu. Pledoarie pentru Isus (Humanitas, 2017, 2021), Isus mirele. Cea mai frumoasa poveste de dragoste a tuturor timpurilor (Humanitas, 2018), C.S. Lewis, De ce, Doamne? O radiografie a suferintei (Humanitas, 2020), Frank WilczeK, Fundamentele vietii (Humanitas, 2021)….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Spovedanie la Tanacu si uimitoarea ei poveste. Cronica unui caz real – cu autograf este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.