Spiritualitatea de zi cu zi PDF

  Coperta Carte Spiritualitatea de zi cu zi

  Iti doresti sa citesti cartea Spiritualitatea de zi cu zi scrisa de Susannah Healy si publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Spiritualitatea de zi cu zi chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Spiritualitatea de zi cu zi

  Intr-o lume in care tot mai multi oameni isi pierd increderea in religia institutionala sau cauta altceva decat niste ritualuri golite de continut, cartea de fata ofera noi cai pentru regasirea dimensiunii spirituale in viata de zi cu zi. De la crestini, la practicanti ai tehnicilor orientale, de la sceptici, la atei, cu totii vor profita de beneficiile aduse de spiritualitatea adaptata la viata cotidiana. Plecand de la cercetari din psihologie si neurostiinte, cartea demonstreaza cum o viata spirituala nedogmatica si ajustata dupa nevoile personale ofera un nou sens si o noua perspectiva in diverse contexte, de la relatiile de cuplu si parenting, la cariera si sanatatea mintii si a corpului….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Spiritualitatea de zi cu zi este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.