Spirite Animale PDF

Coperta Carte Spirite Animale

Iti doresti sa citesti cartea Spirite Animale publicata de editura Publica? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Spirite Animale de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Spirite Animale

Spirite Animale de George Akerlof si Robert Schiller este a noua carte din Colectia de economie, un proiect al editurii Publica, realizat in parteneriat cu Business Magazin si sustinut de BRD – Groupe Société Générale – o selectie de carti “clasice” despre principiile de functionare a economiei. Criza financiara globala ne-a demonstrat dureros de clar ca forte psihologice puternice pericliteaza azi bunastarea natiunilor. De la credinta oarba in cresterea permanenta a preturilor locuintelor la prabusirea increderii in pietele de capital, „spiritele animale” determina evenimentele financiare din intreaga lume. Akerlof si Shiller reafirma necesitatea rolului activ al guvernului in elaborarea politicilor economice, recuperand ideea de „spirite animale”, sintagma folosita de J. M. Keynes pentru a descrie perspectivele sumbre si disperarea care au condus la Marea Criza si la schimbarea psihologica ce a insotit redresarea. Ca si Keynes, Akerlof si Shiller considera ca, pentru a stapani aceste forte primordiale, este necesar un sprijin guvernamental ferm – solutia, din punctul lor de vedere, nu este ca pietele sa fie lasate sa functioneze pur si simplu. Spirite Animale cartografiaza impasul financiar al lumii de azi. Cititi aceasta harta si invatati cum pot canaliza liderii „spiritele animale” – fortele puternice ale psihologiei umane care s-au dezlantuit, conducand la aceasta criza majora….

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.