Spionii zilei Z PDF

Coperta Carte Spionii zilei Z

Iti doresti sa citesti cartea Spionii zilei Z publicata de editura RAO? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Spionii zilei Z chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Spionii zilei Z

Povestea retelei de agenti dubli care a ajutat la infrangerea Germaniei in al Doilea Razboi Mondial. Volumul lui Ben Macintyre a fost adaptat de BBC ca film documentar. Cel de-al Doilea Razboi Mondial a fost, in aceeasi masura, un razboi al spionajului, cat si unul militar. Ca atare, Ziua „Z“, de pe 6 iunie 1944, inceputul sfarsitului conflagratiei mondiale, nu a fost doar o victorie a soldatilor, ci si una a spionilor, care au convins armata germana ca debarcarea va fi la Calais sau in Norvegia. Cei cinci spioni germani care lucrau, de fapt, pentru britanici si care au facut posibila debarcarea din Normandia sunt, cu siguranta, cel mai straniu grup strans vreodata de o institutie militara, parand, mai degraba, scosi din paginile unui roman de spionaj decat din realitate. Ben Macintyre ne poarta cu maiestrie printre itele intrigilor tesute de aceasta retea de agenti dubli, extrem de excentrici, care au reusit sa faca intreaga masinarie de razboi nazista, cu Hitler in frunte, sa se pregateasca sa respinga doua invazii inchipuite si sa o ignore pe cea reala. Autorul reuseste si sa arate cum aceasta plasa de minciuni aproape ca s-a destramat in cel mai periculos moment posibil, riscand sa dea in vileag imensul subterfugiu si sa asmuta intreaga armata nazista asupra celor 160 000 de soldati aliati care se pregateau sa debarce in Normandia. „Sa nu va limitati la fictiune cand cumparati carti de citit la plaja vara aceasta. Istorisirea lui Ben Macintyre, bazata intru totul pe fapte reale, este mai captivanta decat orice altceva veti putea gasi. E o poveste fara egal in lunga istorie a spionajului.“ Washington Times „Superba… Povestea prinde viata din nou in toata duplicitatea sa absurda si de neinchipuit… profund captivanta.“ Washington Post „O povestire minunata despre inselatorie si viclesug, prezentata cu entuziasm si umor. Cartile precedente despre spionajul din cel de-al Doilea Razboi Mondial ale lui Macintyre au fost bestselleruri, si nici aceasta nu va face exceptie.“ C…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.