Spetnaz. Istoria secreta a Fortelor speciale sovietice PDF

  Coperta Carte Spetnaz. Istoria secreta a Fortelor speciale sovietice

  Iti doresti sa citesti cartea Spetnaz. Istoria secreta a Fortelor speciale sovietice scrisa de Victor Suvorov si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Spetnaz. Istoria secreta a Fortelor speciale sovietice chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Spetnaz. Istoria secreta a Fortelor speciale sovietice

  Mult timp, Occidentul nu a stiut de existenta trupelor Spetnaz (prescurtare de la spetialnoe naznacenie, unitati „cu destinatie speciala”). O „armata in interiorul armatei”, controlata de serviciul de spionaj militar (GRU), ai carei membri erau recrutati din randul celor mai duri ofiteri si soldati sovietici. In razboiul modern, obiectivul lor principal era distrugerea armelor nucleare tactice ale inamicului, insa instructia celor selectati in aceste unitati ii pregatea pentru o gama foarte larga de misiuni – de la activitati sub acoperire ca membri ai echipei olimpice sovietice pana la neutralizarea unor guverne. Victor Suvorov , fost ofiter in cadrul GRU, ofera informatii surprinzatoare despre codul militar, armele, antrenamentele, organizarea si tacticile folosite de membrii acestor trupe….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Spetnaz. Istoria secreta a Fortelor speciale sovietice este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.