Sotia PDF

Coperta Carte Sotia

Iti doresti sa citesti cartea Sotia publicata de editura Trei? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sotia chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Sotia

Un sot. O sotie. Un secret. In spatele unui barbat faimos sta mereu o femeie remarcabila. Acum intr-o ecranizare de exceptie De la autoarea bestsellerurilor Interesantii si Belzhar Joe si Joan Castleman sunt in avion, deasupra oceanului. El se gandeste la prestigiosul premiu literar international pe care urmeaza sa-l primeasca, ea planuieste sa-l paraseasca. Timp de patru decenii, si-a inabusit propriul talent literar ca sa sustina ascensiunea literara a sotului, i-a tolerat infidelitatile si atitudinea. E vremea sa traiasca viata pe care si-o doreste. Complex, ambitios si amuzant, Sotia este un roman de neratat despre mastile mariajului: cea publica, impecabila si solida, si cea privata, sifonata si putreda. „”Un triumf exuberant! Talentul lui Wolitzer pentru comedia de moravuri atinge o culme de neegalat.”” – Los Angeles Times””Sotia este cel mai reusit roman al lui Wolitzer de pana acum. E o carte care dezvaluie o alta fateta a unei scriitoare pe care credeam ca o cunoastem – niciodata nu a scris cu atata pasiune si curaj.”” – The Washington Post””Cartea e strabatuta de la un capat la altul de un umor calm. Se prea poate ca furia sa fie emotia dominant a celor neputinciosi, dar, in mainile lui Wolitzer, devine chiar amuzanta.”” – The New York Times Book Review””Un roman extraordinar! Wolitzer ne tine in suspans pana la finalul surprinzator si emotionant.”” – Entertainment Weekly…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.