Sot si sotie (Top 10+) PDF

  Coperta Carte Sot si sotie (Top 10+)

  Iti doresti sa citesti cartea Sot si sotie (Top 10+) scrisa de Zeruya Shalev si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sot si sotie (Top 10+) chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Sot si sotie (Top 10+)

  Protagonistii romanului Sot si sotie , Udi si Naama, sunt doi oameni care au crescut unul langa celalalt, insa pe parcursul acestui drum de-o viata comunicarea dintre ei a fost intrerupta, iar traiul impreuna, alaturi de fiica lor, Noga, se imparte intre gelozie, furie si vina. Se dovedeste incetul cu incetul ca intreaga fundatie pe care fusese cladita aceasta casnicie era una firava, imaginea iubirii idilice traite in adolescenta nefiind decit un invelis iluzoriu al unei vieti de familie neimplinite….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Sot si sotie (Top 10+) este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.