Soseste bebelusul. Note de calatorie pentru femei in camasa de noapte chiar si in timpul zilei PDF

Coperta Carte Soseste bebelusul. Note de calatorie pentru femei in camasa de noapte chiar si in timpul zilei

Iti doresti sa citesti cartea Soseste bebelusul. Note de calatorie pentru femei in camasa de noapte chiar si in timpul zilei publicata de editura Sport Turism? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Soseste bebelusul. Note de calatorie pentru femei in camasa de noapte chiar si in timpul zilei chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Soseste bebelusul. Note de calatorie pentru femei in camasa de noapte chiar si in timpul zilei

O carte lejera, dar, in acelasi timp, profunda, care povesteste cu precizie la ce sa te astepti in perioada imediat urmatoare nasterii, in spital – acele zile petrecute in camasa de noapte, cand incepe povestea ta ca mama – si odata intoarsa acasa, zile cruciale, deoarece, intr-un mod diferit, dar in acelasi timp la fel, temele initiale ale maternitatii vor continua sa reapara pe toata durata vietii. Astepti acest copil in perioada sarcinii, vei astepta sa creasca in greutate si in inaltime. Il vei primi cu bratele deschise cand va incepe sa mearga si apoi te vei regasi asteptandu-l in fata discotecii, gandindu-te la care ar fi distanta corecta dintre ingrijorarea ta de mama si gustul sau pentru aventura. O lectura potrivita nu doar pentru femei – este mai indicat sa fie citita inainte de nastere – dar si pentru partenerii acestora, pentru a intelege cum si unde sa se „”pozitioneze”” dupa nasterea fiului/fiicei in acest nou echilibru familial. Este utila si pentru cei care se ingrijesc de starea de sanatate a femeii gravide si in perioada postpartum: medici, moase, infirmiere, infirmiere specializate in puericultura, psihologi…O carte asupra scenariilor psihologice al postpartumului, care a luat nastere din experienta autoarelor, medici psihologi si psihoterapeuti, in departamentul de Maternitate si Neonatologie al Clinicii Mangiagalli din Milano, Fundatia IRCCS Ca’ Granda Ospedale Maggiore Policlinico….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.