Sora Carrie PDF

  Coperta Carte Sora Carrie

  Iti doresti sa citesti cartea Sora Carrie scrisa de Theodore Dreiser si publicata de editura Orizonturi? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Sora Carrie chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Sora Carrie

  Sora Carrie , un roman ce a socat puritana societate americana de la inceputul secolului XX, este povestea unei tinere, care, atrasa de mirajul marii metropole Chicago, paraseste satul natal in cautarea unei vieti de vis. Peripetiile tinerei aflata in cautarea marii iubiri, dar si a afirmarii, sunt descrise intr-un stil viu, dinamic. Carrie va ajunge sa cunoasca marea dragoste si sa se bucure de puterea pe care ti-o confera notorietatea, dar cum totul are un pret, va trebui sa plateasca si ea, asemenea tuturor tinerelor pe care tentatiile marelui oras, le indeamna sa nu respecte valorile morale in care au crescut….

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Sora Carrie este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.