Soniecika. Inmormantare vesela. Minciunile femeilor PDF

Coperta Carte Soniecika. Inmormantare vesela. Minciunile femeilor

Iti doresti sa citesti cartea Soniecika. Inmormantare vesela. Minciunile femeilor publicata de editura Humanitas? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Soniecika. Inmormantare vesela. Minciunile femeilor chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Soniecika. Inmormantare vesela. Minciunile femeilor

In aceste trei fictiuni definitorii pentru stilul sau, Ludmila Ulitkaia ofera un tablou al vietii ca atare, cu luminile si umbrele ei, cu micile si marile ei comedii si drame cotidiene. Dar destinele neinsemnate, vietile marunte ale eroinelor scriitoarei ruse dezvaluie intotdeauna adevaruri adanci ale existentei. Intre acestea, faptul ca in dragoste, in credinta, ba chiar si in preajma mortii, oamenii isi pastreaza intotdeauna acea unda de seninatate si acea ironie care constituie omenescul insusi.””Fac parte dintre scriitorii care pornesc de la viata. Nu construiesc, nu fac scheme pe care apoi sa le pun in pagina, ci locuiesc in scrierile mele.”” – Ludmila Ulitkaia””Ludmila Ulitkaia spune ca practica in romanele si povestirile sale o ‘antropologie aplicata’, aflata mereu la limita dintre Eros si Thanatos. Intr-adevar, eroinele ei sunt indragostite si se afla adesea deopotriva in preajma mortii, dar sunt intotdeauna inzestrate cu o imperceptibila ironie datorita careia stau neincetat de veghe in inima incurabilului.”” – Julia Kristeva””Ulitkaia creeaza personaje puternice, care ne arata prefacerile sufletului rus de-a lungul complicatei sale istorii.”” – Kirkus Reviews””Ludmila Ulitkaia este o prozatoare de prima marime in peisajul literar al Rusiei contemporane, precum si o infocata sustinatoare a libertatii de exprimare.”” – The Observer…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.