Solutia Zonelor Albastre. Cum sa mancam si sa traim asemenea celor mai sanatosi oameni de pe planeta PDF

Coperta Carte Solutia Zonelor Albastre. Cum sa mancam si sa traim asemenea celor mai sanatosi oameni de pe planeta

Iti doresti sa citesti cartea Solutia Zonelor Albastre. Cum sa mancam si sa traim asemenea celor mai sanatosi oameni de pe planeta publicata de editura ACT si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Solutia Zonelor Albastre. Cum sa mancam si sa traim asemenea celor mai sanatosi oameni de pe planeta de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Solutia Zonelor Albastre. Cum sa mancam si sa traim asemenea celor mai sanatosi oameni de pe planeta

Solutia Zonelor Albastre / The Blue Zones Solution de Dan Buettner este o noua carte din seria Zonele Albastre pe care o vei citi in egala masura cu placere si cu interes. O carte care te va face sa-ti pui intrebari cu privire la alimentatia si stilul tau de viata, si te va determina, chiar daca nu iti vei propune in mod expres acest lucru, sa schimbi ceva in aceasta privinta. Cartea reprezinta un nou periplu prin cele 5 Zone albastre ale lumii, evidentiind obiceiurile care ii diferentiaza pe cei mai longevivi si mai sanatosi oameni de restul lumii. Autorul ne ofera in plus de aceasta data solutii practice pentru a introduce aceste obiceiuri in vietile noastre, fie la nivel individual, fie la nivel de comunitate, precizand totodata ca a urma metoda zonelor albastre, inseamna a face schimbari atat in stilul de viata, cat si in mediu, nu doar in meniul zilnic. La finalul cartii te asteapta 77 de retete delicioase si sanatoase pe care sa le gatesti pentru tine si familia ta astfel incat sa-ti transformi propria viata intr-o… zona albastra. Dupa cum sustine dr. Dean Ornish in cuvantul-inainte al cartii, schimbarea stilului de viata are consecinte imediate asupra starii de sanatate:””Schimbarea stilului de viata schimba si modul in care functioneaza genele – le activeaza pe cele care te mentin sanatos si le dezactiveaza pe cele care contribuie la aparitia bolilor cardiace, a cancerului de prostata, de san si a diabetului.””Dan Buettner este explorator si scriitor pentru National Geographic, fondatorul retelei de televiziune americane Quest Network, detinatorul a trei recorduri Guinness World Records pentru ciclism de anduranta, jurnalist, activist in domeniul sanatatii si descoperitorul Zonelor Albastre, pe care le-a transformat in nucleul activitatii lui. Buettner colaboreaza cu guverne locale, mari angajatori si companii de asigurari pentru a implementa Proiectul zonelor albastre in comunitati, schimband astfel vietile a milioane de americani. Buettner isi propune sa trans…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.