Solutia de tapotare pentru pierdere in greutate si incredere in propriul corp. Slabeste cu puterea mintii! PDF

Coperta Carte Solutia de tapotare pentru pierdere in greutate si incredere in propriul corp. Slabeste cu puterea mintii!

Iti doresti sa citesti cartea Solutia de tapotare pentru pierdere in greutate si incredere in propriul corp. Slabeste cu puterea mintii! publicata de editura Act si Politon? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Solutia de tapotare pentru pierdere in greutate si incredere in propriul corp. Slabeste cu puterea mintii! chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Solutia de tapotare pentru pierdere in greutate si incredere in propriul corp. Slabeste cu puterea mintii!

Solutia de tapotare pentru pierdere in greutate si incredere in propriul corp / The Tapping Solution for Weight Loss & Body Confidence a autoarei Jessica Ortner vine cu cu un alt tip de raspuns la intrebarea: Cum am ajuns astfel, cum am ajuns sa cantaresc atat de mult? O intrebare destul de frecventa, din moment ce mai mult de o treime din populatia lumii este supraponderala sau obeza Asadar, intr-o era in care pierderea in greutate a devenit o industrie de miliarde de dolari, solutia propusa de autoarea Jessica Ortner la kilogramele in plus poate fi exprimata in doar doua cuvinte: controlul emotiilor. Potrivit autoarei, care s-a confruntat ea insasi inca din adolescenta cu kilogramele suplimentare, emotii precum furia, frica, resentimentele si vina iti deturneaza cele mai bune intentii, afectandu-te la un nivel biologic profund. De aceea, tehnica reducerii stresului prin tapotare sau EFT (Emotional Freedom Technique) poate fi solutia pentru scaderea ta in greutate. Jessica Ortner a studiat jurnalismul digital la New York Academy, fiind momentan clasata in topul celor mai bine vanduti autori New York Times. Ea este totodata co-producatoarea filmului documentar The Tapping Solution, autoarea programului online Weight Loss and Body Confidence si gazda evenimentului anual care aduna peste 500. 000 de oameni din toata lumea, The Tapping World Summit. Ceea ce e cu adevarat uimitor insa, este faptul ca in spatele acestor performante se ascunde o simpla femeie care s-a luptat mult timp cu kilogramele in plus. Ceea ce o distinge pe ea de celelalte femei care se lupta cu aceeasi problema, este faptul ca ea a gasit o solutie la aceasta problema cu ajutorul tapotarii, o tehnica de reducere a stresului care implica tapotarea in puncte de acupresura. Autoarea a fost uimita initial, cum, 10 minute de tapotare au vindecat-o de o raceala ce o tinuse doua zile la pat. Ulterior, a incercat sa se foloseasca de tapotare pentru a pierde in greutate. Pe parcursul acestor incercari a realiza…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.