Sociologie generala PDF

Coperta Carte Sociologie generala

Iti doresti sa citesti cartea Sociologie generala publicata de editura Institutul European? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format PDF, ePub sau Mobi. Vei putea citi cartea Sociologie generala de pe orice dispozitiv: telefon, kindle, tableta sau laptop.

Citeste Cartea

Descrierera cartii Sociologie generala

„O lucrare de sociologie generala trebuie sa asigure studentilor si, deopotriva, cititorilor interesati de problematica socialului, informatia de baza despre subiecte variate, iar in acelasi timp, trebuie sa dezvolte abilitatea acestora sa gandeasca critic, sa analizeze si sa evalueze fenomenele si evenimentele sociale din perspectiva sociologica. Pentru a atinge aceste doua obiective, am evitat tendinta, destul de frecventa, de a trece de la o problema la alta in mod discontinuu fara a le pune in relatie. Prin adoptarea acestei abordari am putut sa adancim intr-o masura mai mare teoriile, problemele si discutiile din diferite zone ale sociologiei in relatiile lor reciproce. Pentru a facilita cititorilor dezvoltarea capacitatii de gandire critica – urmand modalitatea de abordare specifica lucrarilor academice din sociologia americana – lucrarea este centrata pe cele trei perspective sociologice majore: functionalista, teoria conflictului si interactionist-simbolica.“ – Mircea Agabrian…

Important: Fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.