Socio-hai-hui prin Arhipelagul Romania PDF

  Coperta Carte Socio-hai-hui prin Arhipelagul Romania

  Iti doresti sa citesti cartea Socio-hai-hui prin Arhipelagul Romania scrisa de Vintila Mihailescu si publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Socio-hai-hui prin Arhipelagul Romania chiar din caminul casei tale. 

  Vezi Cartea – Sursa 1
  Vezi Cartea – Sursa 2
  Vezi Cartea – Sursa 3

  Descrierera cartii Socio-hai-hui prin Arhipelagul Romania

  „Sintem deja in „post-tranzitie” – spun unii. E discutabil. Cert este insa ca faptele marunte nu mai sint la fel de fascinante in ele insele, nu mai uimesc doar prin ineditul lor, prin diversitatea frusta a intimplarii, ci, invaluite intr-o aura simptomatica, lasa tot mai mult loc de meditatie in jurul lor. De pe micul ecran al cotidianului pe marea scena a problemelor tarii este un drum care se cere parcurs la fiecare pas. Se cere o „privire graitoare”, care sa aseze in cuvinte cu rost observatiile marunte. O privire socio-hai-huie, dar nu prea…” ( Vintila Mihailescu )…

  Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala. Fisierul PDF pe care ti-l punem la dispozitie este foarte util pentru a vedea daca Socio-hai-hui prin Arhipelagul Romania este potrivita pentru tine sau nu. Cartile pot fi downloadate si din AppStore sau PlayStore, dar mai intai asigura-te ca sunt pe placul tau.