Societatea trandafirului. Al doilea volum al seriei Tinerele elite PDF

Coperta Carte Societatea trandafirului. Al doilea volum al seriei Tinerele elite

Iti doresti sa citesti cartea Societatea trandafirului. Al doilea volum al seriei Tinerele elite publicata de editura Corint? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Societatea trandafirului. Al doilea volum al seriei Tinerele elite chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Societatea trandafirului. Al doilea volum al seriei Tinerele elite

Candva, signorina Adelina Amouteru, una dintre Tinerele Elite, adolescentii care detin puteri uriase si neobisnuite, parea sa aiba tot ce si-ar putea dori cineva: un tata, un print care o iubea si un grup de prieteni uniti in Societatea Pumnalului care jurasera sa se apere unul pe altul chiar si cu pretul vietii. Numai ca si tatal, si prietenii au tradat-o, iar printul pe care il iubea a murit din vina ei. Asa ca Adelina si-a parasit tara si, sub numele de Lupul cel Alb, a alcatuit Societatea Trandafirului, in care a adunat toate Tinerele Elite care au jurat sa lupte impotriva Axei Inchizitiei. Dar puterile Adelinei sunt alimentate de ura si spaima celor din jur, iar eroinei noastre ii e din ce in ce mai greu sa nu se lase ea insasi mistuita de cele mai intunecate sentimente. Va reusi ea, oare, sa isi controleze nemasuratele forte si sa lupte de partea binelui? Sau va cadea prada urii?””Marie Lu construieste un fascinant triunghi de forte care se opun una alteia si care cauta, toate, sa obtina puterea absoluta. Iar rasturnarile de situatie si bataliile cu iz de epopee la care acesti dusmani participa vor face ca toate personajele din Societatea Trandafi rului sa fi e intr-o continua schimbare. Toate inimile vor fi frante, toate vietile – distruse, iar diferentele dintre cei buni si cei rai se vor estompa pana la disparitie aproape…”” Publishers Weekly…

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.