Soareci si oameni PDF

Coperta Carte Soareci si oameni

Iti doresti sa citesti cartea Soareci si oameni publicata de editura Polirom? Nimic mai simplu, apasa pe butonul de mai jos si o vei gasi in format fizic. Vei putea citi cartea Soareci si oameni chiar din caminul casei tale. 

Vezi Cartea – Sursa 1
Vezi Cartea – Sursa 2

Descrierera cartii Soareci si oameni

Aceasta carte face parte din colectia BIBLIOTECA POLIROM. Seria de autor „John Steinbeck“ a editurii Polirom. Soareci si oameni, unul dintre romanele clasice ale literaturii secolului trecut, este o poveste cu nuante parabolice despre prietenie si destin. Personajele centrale sunt doi lucratori sezonieri, George Milton, un tanar inteligent si inimos, si Lennie Small, un urias naiv, cu o forta incontrolabila si o intarziere mentala ce il face sa semene cu un copil mare. Cei doi barbati, a caror induiosatoare relatie de prietenie ajunge sa semene a dependenta, se angajeaza ca lucratori la o ferma. Ei au un vis, un ideal, sa stranga bani pentru a-si cumpara un loc al lor, unde sa traiasca „din belsugu’ pamantului“. Insa o serie de intamplari tragice, provocate de naivitatea lui Lennie, de neputinta lui de a distinge raul de bine, le naruie sperantele….

Important: Daca iti doresti sa descarci cartea in format PDF, atunci este important sa retii ca fisierele PDF pot fi citite atat cu ajutorul browserelor, dar si cu ajutorul programelor care trebuie descarcate. Un program foarte bun este Acrobat Reader. Apasa butonul Download Acrobat Reader si il poti descarca de pe pagina lor oficiala.